mandag 9. januar 2012

A trip down memory lane

Etter at æ lånte vekk anlegget mitt til han skrekkulf for en del måna sia bynte det å bli på tide å putte alle cd'an tilbake i coveran lammi den lille "boka" som ligg lammi. Å det fordi æ har en cd-spiller som tar 200 plate, å den va ikke mange platen fra å være full. Hedigvis hadde æ alle bookletan i en perm så dæm va ikke så vanskelig å finne ut av, men det va verre med alle platen å coveran. Va ei lita ei som syns at cd'an va utrulig spennanes å som derfor har tadd ut både plate å cover fra boxan dæm har logge i så dær va systemet blidd ikke-eksisteranes.
Fant mæ fort et system for å kunne gjøre det på en enklest mulig måte, å da gikk det unna. Å det e klart at når æ va inne i en steam så dukka det opp nån plate uten navn eller nåt :( Men utifra motivet på skiva klarte æ nu å komme fram til kordan band det hørte til, men uheldigvis for mæ så va det fler av samme band. Å joda æ vet at du kan se på det lille nr på skiva å sammenlikne med det som står i coveret, men når du ikke finn coveret blir det verre...sklei da litt ut fra mitt egentlige mission å bynnte å studere platen å tenke tilbake på tida da de forskjellige platen kom i hus...å alle de fantastiske menneskan æ brukte å henge med da...
Den perioden som dåkker ser over her e da vi gikk på ungd.skolen og på videregående.
armadillo va akkurat blidd til redrum, dæm hadde grønne persienna å gule sofa'a å vi va på kaffetilvenning i form av latte. Lunsj å middag va potetbåta, 1000 øya og currydressing...å varme tortillachips med rømme og salsa. På ungdomsskolen blei timekortan fra tannlegen fort fyllt opp, men 9 av 10 av timan va fake...ka gjør man ikke for å sitte å smugrøyke, lese fredagsbilaget i dagbladet og spille TP lammi verdens beste venna? :)

Korn...alle hørte på Korn...han Magnus kunne alle tekstan, å det va fint når vi hadde tysk...Magnus satt framst å hørte på musikk å istedet for å følge med i timan kom...Freak on a leash, All in the family, Falling away from me og Twist som perle på ei snor ut av munnen fra Cartman på framste rad :)

Kittie å Prodigy va å nåt som surra i høytaleran i våres gjeng...I tillegg til det så va det en dj Spaz som å va å finne i platesamlingen våres. (det va da han Magnus som eksprimenterte med musikk på pc'en på gutterommet). Han va å flink å mekke spesialplate til mæ...

Kjærleik utan genser som bestod av
Silverchair - Ana's song
3 doors down - Kryptonite
Travis - hit me baby one more time
Radiohead - Creep
Metallica - Nothing else matters
Limp bizkit - My way
Creed - Never die
Guns n' roses - November rain
G n'r - Don't cry
Green day - Time of your life
Aaliyah - Try again
Radiohead - Karma police
Children of bodom - Touche the angel of death
Spooks - Things I've seen
Guano apes - Rain

Absolute Morro
ei plata med 30 morro-låta :)

Anti Bestemor - Sanger som bestemor ikke liker at du hører på vol. 1
På den va det Bl.a Guano apes, Nirvana, spineshank, Dr. Dre, Xzibit, Kittie, RATM...
Å Magnus...hvis du les det her så vente æ enda på Vol. 2 :)

Shit...e jo mange av de her sangan æ har glemt...hmmm...men en ting e sikkert, nu ska æ finne frem gamle bilda å se om æ finn nåt spennanes...stay tuned :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar