torsdag 19. januar 2012

Hiv skjiiten...å kjøp øl for pengan

Sitt her å trøkke på facebook å ser på diverse kjøpe/selge side å æ e imponert over kor mye unødvendige greier folk kjøpe...Vi leve jo i en forbrukerverden men e det virkelig sånn at man må kjøpe all mulig mannskjit? Spesiellt e det ting til babya som æ lar mæ imponere mest av.

Øverst på lista over teite ting må jo være parykka...Føle ikke at æ treng å si nåt om den saken..
Syns nu ikke at det va sjarmeranes i det heletatt heller...faktisk bare creepy.


Stellebag e jo heller ikke nåt man må ha...e vel innholdet som telle eller? E det nødvendig å bruke flere hundre krona på ei veska som kun kan brukes til bleie, våtservietta å alt det andre man må ha med sæ. Å ei veska fra H&M funke som faen :)

Flaskevarmera kommer i mange forskjellige varianta, den her typen har en patron i sæ som varme opp melka...ka med å ha det i en termos?

Mat og flaskevarmer kombinert...wtf? det tar opp plass på benken å gjør akkurat samme nøtta som vannbad og micro...å tar lenger tid enn de "gammeldagse" metodan.




Ammemadrassen skjønne æ heller ikke nåt av ka man ska med...å forsåvidt ikke ammeputa heller. Waste of money mene nu æ!



Videre så kom æ over ei puta som du ska legge ungen på sånn at den kan sove på sia

Neste ting på lista e en baby bottom fan...så slepp travle foreldra å vente på at stumpen ska lufttørke (?!) Nei takk...æ har det ikke så travelt ;-)

Å tru mæ...det finnes mer....mye mer :) Ka e den mest ubrukelige baby/barnetingen du har vært borti?

1 kommentar:

  1. Åy, sånn parykk skulle æ hatt... helst i forskjellige farga :)

    Æ e faktisk en av de med dyr stellevæska, den kosta faktisk mer enn vogna. men skal så sies at den e også mere i bruk enn vogna iløpet av hele miniens liv =)

    e vældi enig med den mat-varme-dingsen... har en sånn, men hakke peiling på koffer æ kjøpte den. og d værste av alt e at den kosta jo dobbel så mye da æ kjøpte den,enn ka den gjør no så den blir no bare ståanes i eska si i boden!

    hej å hå

    SvarSlett