fredag 20. januar 2012

Ho e bare såååå lik dæ

Det e nåt man får høre ganske ofte som småbarnsforelder. Lure på om det e sånn at man MÅ si det til nån som har unga. Av å til kan æ klare å se om en unge e lik mora eller faren, men det e sjeldent æ klare det når dæm e ny-klækka, som oftest e sneipen da ihvertfall ett om ikke to år.
Når det gjeld mi tøtta ser æ ikke at vi e lik...fargan har ho nu iallefall ikke etter mæ.
Så da æ i 2010 hadde fådd mi fantastiske veninna Eirihn å mannen i hennes liv; han Håvard til å passe avkommet sånn at æ kunne dra på midnattsrocken blei æ sikker i min sak...at ungan e lik foreldran e nåt alle sir selv om ungan overhodet ikke e lik nån av foreldran.

Eirihn å Håvard hadde jentungen fra Onsdagen til Søndagen, å alle vet at rocken går av stabeln samme helg som alle bortfløtta Hammerfestinga e tilbake i byen, nemlig jentespranghelga. Så når dæm da e å trille tur med ei lita jenta på 6mnd i byen, da går de fleste ut fra at det e dæmmes. Når dæm da får spørsmålet "Åååååh, har dåkker fådd smått?" å det blir besvart med "Hær e ho Nova" så går folk automatisk ut fra at det e dæmmes....å da kommer det...Åååååh! kor koselig, ja gratulerer, æ ser jo at ho e lik dæ. Å kem ho e lik kommer helt ann på om vedkommende dæm møte e en gammel venn av Eirihn, eller Håvard.

E ho lik dæm eller? :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar