mandag 9. desember 2013

9. desember (...å shitloads med voksenpoeng)

I dag va det hverken rosa eller Minnie relatert det som va i Saga sin pakke, men ho va strålanes fornøyd fordet. :) Det ska nu ikke mye til for å glede et barnehjerte.
Det va ei lykkelig lita frøken som kunne konstantere at ho hadde fådd sæ nye hanska. Det som gjor utslaget va at partytanta har hadd ho i go (?) skole å når hanskan hadde sommerfugla på sæ så va det toppkarakter.

Min pakke va et brett med muffinsforme :) Siden æ bare hadde ett sånnt fra før så slepp det å ta så lang tid fra æ starte bakinga til æ e ferdig :)
Ska vel ikke så mye til for å glede mæ heller :)

Så over til dagens voksenpoeng...nu har æ gjort nåt æ ikke har gjort på masse år...
For nån daga sia va æ på rema da æ fikk veeldig lyst på kjøttrull, men prisan e jo nåkka stiv på det så da tok æ en telefon til min kjære bestemor for å høre om ho kunne veilede mæ i mekking av kjøttrull :)
Å det kunne ho...så æ hoppa i Ferrarien (aka Nissan Terrano), henta jentungen i barnehagen å satt kursen mot Hauen. Saga va ikke så veldig interessert i mekking av kjøttrull så ho la sæ like godt på ladding i oldemora sin go' stol mens æ slava på kjøkkenet. En liten time etterpå hadde æ to fine rulla i en pose klar for kjøling, lakebad, koking og pressing.
Å e det nåt som gjer voksenpoeng så e det kjøttrullproduksjon! Nu må det vel være såpass med voksenpoeng på den kontoen min at det må bynne å gje nå avkastning snart? :)

Ha en super kveld :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar