tirsdag 3. desember 2013

3. desember

Idag hadde jentungen lite lyst å dra i barnehagen, så da brukte vi dagen til litt julesyssla (score mæ forhåpentligvis nån voksenpoeng på det). Men før æ bynne å skryt av det så må æ vel informere om ka som befant sæ bak papiert i dagens kalenderpakka :)

Saga fikk en "fantastisk nydelig Minnie matboks". Det va stor begeistring for den (som det forsåvidt e for alt med Minnie på). "Den skal æ bruke når æ bynne på skolen"

Æ fikk et sett med forme/utstikkera til kake eller anna mat som ska pøntes på eller lages i fine former :)
Må si mæ veldig fornøyd med det :)

Så over til skrytinga mi, til tross for at det her har vært oppgava som høre inn under kategorien "Monique gør ting hun ikke kan". Det bynnte med at æ hev knekk på kok, å må jo fi at æ syns resultatet blei bra.

Å regne med æ må lage et par runda til før jul :)

I de 20 minuttan det tok å vente på knekken blei det montert pepperkakeslott, men det kommer bilde når det e ferdigpynta. Å når det kommer til montering av pepperkakeslott e ikke det nåt æ e så veldig go t (pepperkakeHUS e ingen problem), så det gikk jo som det måtte å æ fikk ei hærlig vannblemma på fingern da æ brennte mæ på smelta sukker :(

Produserte å nån havrebolla, det va å veldig godt å Saga va fornøyd når ho fikk ruller dæm i pynt..å når ho hjelpe til blir det jo litt svinn :) men dæm va godkjent og vel så det.

Blir nok produsert opp mer av de her også :)



Ha en fin kveld i go været alle sammen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar