lørdag 10. desember 2011

Pepperkakebaking

Idag hadde æ å ho Margrethe planlagt en liten play-date. Både for at jenten sku få leke litt med hverandre og at vi skulle få slarve å drikke kaffe, ka passe bedre da enn en pepperkakebake date? Æ hadde vært på Rema å kjøpt inn kakedeig, å joda æ kunne nok lagd den sjøl, men æ gidda ikke :) Rema sin e go den åsså. Så vi fant frem kjevle å forme...riktignok fant æ ikke alle formen mine, de kuleste va borte, men men.
Vi hadd forme nok så det va ikke synd i oss.  Å med 2kg deig va det bare å sette igang.

Æ å ho Margrethe bynnte fint å bare hjalp ungan litt, men det gikk fort over til at vi syns det va mye mer artig enn ungan, men goe mødre som vi e så tok vi oss i nakken å engasjerte ungan litt mer.
Margrethe instruere de søte små.

Saga prøve så godt ho kan.


Men ho Thea ikke slit fullt så mye :)

Å etter 1kg deig bynnte de søte små (ungan altså) å bli sliten å sulten så vi stekte ferdig de siste å blei enig om å bake mer en anna dag...for da ska ho margrethe lage kakemanndeig =)


Sånn blei dæm :)


Da dæm va dradd hjem tenkte æ at det sku slappes litt av...men neida, inn døra kommer jo selveste Sommerfuglprinsesse-PartyTante-Eirihn...å da måtte det bakes mer :) Varma nå middag t ungen å når ho va verdigspist heiv vi oss over deig nr.2.
Dæm kose sæ, partytanta va ikke like fornøyd når ho Saga ødela de fine kaken hennes =)



Når Eirihn bake ska ingenting gå til spille :)

Å det ferdige resultatet...
Blei riktignok fler enn dæm på bilde men æ kjennte ikke at æ gidda å legge ut bilde av de samme gamle hjertan å stjernen som alle har...så her e spesialformen som æ ikke hadde rota bort...som dåkker ser så e det elg, snegla, pinnsvin, ekkorn og nissa.

Å som bestandig så dukke ting opp når du ikke treng dæm...så et par tima etterpå dukka de fantastiske formen mine opp :)
Sau, kamel, dalahäst, giraff mm...
Gled dåkker til å se kakemann giraffa :)
Å hvis nån lure på kor dæm e kjøpt...I Sverige en plass =)

Ha en fin kveld alle sammen :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar