torsdag 8. desember 2011

På låven sitter....Monique?

Her om dagen så muttra at det va nån som etterlyste en nisse til fest i en barnehage på kjøpe/selge/bytte, så etter å ha skjekka med mæ sendte ho en mail til nissedama å sa at ho hadde en nisse.
Har jo nissa litt så det her va jo ikke nå problem... :)
Vi avtalte nisse-tid å æ føyk til han bestefar å lånte outfitten :)
For inn på jobb å kledde mæ om, kom da på at magen kanskje ikke va like stor som den burde vært, så æ fikk lånt mæ ei (dun)puta...kanskje ikke det beste valget med tanke på at det sikkert kom til å bli sinnsykt varmt...å det blei det.
Gikk bort til barnehagen å fikk hjelp av en voksen som sto å "lufta sæ" til å få stappa posan med nissegava oppi sekken, før døra blei åpna å æ gikk inn.
Ungan virka kjempeglad å det va bare smil å se (spesiellt fra de voksne som plutselig oppdaga mæ...regne med at dæm kjennte mæ igjen). Fikk delt ut nissepakkan å så sang dæm til nissen...mens nissen dansa litt :)
Å da va oppdraget utført, blei så overraska da æ fikk ei eska med bl.a melk, kjeks, gavekort å lys. Va kjempekoselig av dæm, så tuusen takk. Æ kosa mæ. Men konkluderte på tur tilbake på jobb med at det e veldig varmt å være en gammel, tjukk og skjeggat mann :) Men koselig det va det

Så tusen takk for mæ :)
Neste uka ska det nisses i en anna barnehage :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar