søndag 27. november 2011

Voksenpoeng

Igår la æ ut ønskelista sånn at folk vet ka dæm ska kjøpe mæ til jul...fikk en god del reaksjona på den.
Det gikk mye i at æ vil fylle opp bestikkvota mi...den første kom fra ho Katrine; "Du ønske dæ bestikk? Voksent! :D" Den her kommentaren gjor at æ bynnte å tenke over kor mange voksenpoeng æ har anskaffa mæ...her har dåkker et lite utvalg av mine voksenpoeng :)


Vi kan bynne med bestikket :) Det at æ snart har hverdagsbestikk til 12 når æ har fådd alt på lista sir vel litt, å det ekke det at æ har vært på Ikea eller en anna lavpriskjede å kjøpt inn...neida æ har samla bestikk siden æ va  11-12 år gammel. Va mi kjære bestemor som kom på det å bynnte å kjøpe det til mæ. Å ikke nok med at æ har hverdagsbestikk...æ har åsså sølvbestikk (!). Det ska sies at æ ikke har nådd riktig så langt i den men æ har snart til seks persona

Å siden alle vet at æ like draga e det så klart dragesølv æ samle på :) (Det ska sies at det igjen va mi kjære bestemor som bynnte å samle det til mæ )

Neste punkt på lista over voksenpoengan mine måtte æ gå til anskaffelse av i sommer da æ va på...hold dåkker fast; bilferie i Sverige med jentungen...va en av kollega'an mine som tilfeldigvis va i nærheten av oss som gjor sånn at æ MÅTTE ha det...ska jo sies at det va ikke nåt æ egentlig ville ha, men for å få bo dær va æ pent nødt. Nemlig Campingkort!
Oh yes...
For dåkker som ikke e så drevven i campingplasslivet så e det sånn at på de fleste campingplassa (ikke Pite havsbad) så må man ha et sånnt for å få booka rom/hytte/plass til vogna... Må si at at det va en smule flaut i det æ gikk tilbake til rommet med et skinnanes nytt campingkort med årets klistremerke på. "Campingkort? Hoff...nu e æ ordentlig kjærring" va det som slo mæ. Men for all del kjekkt å ha...eller? Coop-kort neste :) Den eneste æ kunne trøste mæ med va at dagen etterpå skulle familien Niska/Albrigsen skjekke inn på samme campingplass...så da va han Tommy pent nødt til å gå the walk of shame bort til resepsjonen å skaffe sæ et campingkort han å

Så har vi da ribba...eller rettere sagt, ruting av svor på ribba. Igjen e vi tilbake til at ho bestemor, har flere jule vært hos dæm å hjulpe til med ruting av svor. "Man ska kun rute gjenna selve svor'n å ikke ned i kjøttet for da renn all safta ut". Så æ må jo innrømme at æ blei mildt sagt sjokkert da æ en dag for en måneds tid sia va på Spar i Hammerfest å så den ribba dæm hadde lagt ut i ferskvaredisken.
Å æ va jo bare nødt til å knipse bilde av den å poste den på Facebook, va heldigvis mange andre som å reagerte på måten det va gjort på. Han Håvard mente det så ut som dæm hadde ansatt en rettsmedisiner i fesrkvaren, ei misstenkte først at det va småkjøtt å ei anna konkluderte med at dæm kanskje va usikker på om den va død.

Lammerull...æ kan sy det. Igjen takk til ho bestemor :)

Adventskalendera...hvert år lage æ å ho mamma adventskalendera. Å det e ikke bare en...vi e vel oppe i en plass mella 16 og 20 kalendera, å det e 24 pakka i hver. Å e ikke det voksenpoeng så vet ikke æ.

Det at æ hvert år har lys i juletreet vi har i hagen gjer vel åsså et par voksenpoeng, eller?

Æ kan skifte dekk på bilen, kan peile olje å gjøre de tingan man ska kunne...men som oftest får æ nån andre til å gjøre det fordi æ ikke gidde :)

Barn, regne med at når man formere sæ så følle det automatisk med nån voksenpoeng.

Håndarbeid...ekke det at æ gjør det så veldig ofte, men det at æ kan det gjør at æ inkassere enda fler voksenpoeng. Å når æ i tillegg kan strikke hullstrikk, rett, vrang å mønster (riktignok dødningehoda men mønster e mønster) så e det voksenpoeng i massevis :p Men har enda tilgode å lære mæ hekling...nån som tar oppdraget?


Det va det for idag, ha en fin kveld alle sammen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar