tirsdag 29. november 2011

Flatpakka mainns**it

Æ HATE flatpakka møbla! Å hver gang æ kjøpe nåt glemme æ kor forbanna æ va sist æ monterte nåt. Æ har merka at hver gang æ har kjøpt nåt flatpakka så e det bestandi en del som e borte, enten en spesialskrue eller nåkka anna som e høyst nødvendig for at man ska få skrudd sammen skjiten. IKEA har fådd mye pes fordi bruksanvisningen e sånn som dæm e, ingen tekst bare helt superenkle tegninge. Men æ har (utrulig nok) aldri problem med å montere nåt fra IKEA.
Så da ho mamma kjøpte nytt klesskap til ho Saga blei det, i mangel på en IKEA i umiddelbar nærhet et skap fra Møbelringen. Et hvitt dobbelskap med ei sia til hengeklær å ei sia med hylle å skuffe. Han Runar kom å leverte det å vi satt i gang. Siden hverken æ eller muttra har problem med å montere nåt fra IKEA sku jo det hær være piece of cake. Vi bretta opp arman å satt igang. Litt uti skapbygginga vise det sæ at det påstådde innholdet i esken ikke stemme helt overens med det faktiske innholdet. Topplata på skapet som skulle vært foliert på begge siden va ikke der å dåkker skjønne at det kan føre til stor forvirring når man står uten toppen å heller har fådd to bunnplate? I tillegg til det så va bruksanvisninga nåt man måtte ha en doktorgrad for å kunne tolke.
Når det i tillegg ligg ved et helt A4 ark med bokstavklistremerka, som e ment for å merke de forskjellige delan på skapet gjør ikke det saken bedre...Å når delan i tillegg har navn som minne mest om forkortelsan som blir brukt på bagasjetaggan, (den som sir kor du har vært å kor du ska) så skjønne alle at det e til å bli sprø av.
Men heldigvis etter litt bannskap å et par filtersigaretta, å det at vi måtte bruke bunnen til topp, så fikk vi skjiiten opp. Men en ting e sikkert...Det blir leeenge til neste gang æ kjøpe nåt flatpakka! Å når æ kjøpe flatpakka ska det være fra IKEA. For det e ikke bare på matbutikken at det enkle e ofte det beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar